Overdekte stalling in Groningen

Stalling in Groningen is nog nooit zo gemakkelijk geweest, want Overdektestalling is de trotse eigenaar van een grote overdekte loods in de stad Groningen. Het is een echte A-locatie en zowel te water als over de weg goed te bereiken. Tevens hebben wij de beschikking over een kraan, waardoor wij ook de grotere schepen binnen kunnen stallen.  Naast bootstalling bieden wij natuurlijk ook camperstalling en caravanstalling. Voor ons staat: veiligheid, flexibiliteit en kwaliteit centraal!

Bootstalling

Voor de bootstalling hebben wij gekozen voor een aantal aanverwante services om u zoveel mogelijk te ontlasten. Zoals bijvoorbeeld de haal- en brengservice. Dat houdt in dat wij uw boot, aan het einde van het seizoen, ophalen. Vervolgens leveren wij uw boot, bij de start van het seizoen, weer bij u af. Wenst u dat, tijdens de stalling, uw boot in de antifouling wordt gezet? Dan kan dit natuurlijk. Daarnaast kunnen wij de boot ook nog voor u poetsen, zodat uw boot het gehele seizoen weer beschermd is.  Daarnaast kunt u tijdens het seizoen, bij gebruik van winterstalling, altijd uw trailer gratis bij ons stallen. Wel zo gemakkelijk. Prijs winterstalling berekenen voor bootstalling?

Camperstalling

De camperstalling is gericht op flexibiliteit van de eigenaar, want mensen met een camper maken veelal veel gebruik van hun camper. De meeste campers zijn geschikt om het gehele jaar te gebruiken. Om aan deze wens zo goed mogelijk te kunnen voldoen hebben wij er voor gekozen dat u, wanneer u gebruik maakt van jaarstalling, de eerste 5x uw camper gratis uit de stalling kan halen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om, tijdens de stalling, uw accu’s op te laden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om, door ons, een uitgebreide veiligheidscheck uit te laten voeren. Prijs berekenen voor camperstalling.

Caravanstalling

Voor de caravanstalling hebben wij gekozen om dit, vooral tijdens het zomerseizoen, zo laagdrempelig mogelijk te houden. Dat houdt in dat er in de zomer rekening wordt gehouden met het eenvoudig halen en brengen van uw caravan. Oftewel wij houden rekening met de beschikbare ruimte.  Tevens rekenen wij, tijdens het zomerseizoen, een verlaagd tarief. Dat houdt in dat u tijdens het zomerseizoen uw caravan dicht bij u hebt staan. Voor de winter is het helaas niet mogelijk om de caravan tussentijds uit de opslag te halen. Daarnaast bieden wij ook nog de services aan om uw caravan zomer-klaar te maken. Dat houdt in dat wij uw caravan van binnen en buiten voor u kunnen poetsen. Prijs berekenen voor caravanstalling.

Stalling perioden

Er zijn verschillende stalling perioden bij ons. U heeft keuze uit jaarstalling, zomerstalling, winterstalling en flexibele stalling. Voor de flexibele stalling geldt een minimale periode van 1 maand. Voor de winter & zomer stalling geldt een standaard periode van 6 maanden. De winterstalling start op 1 oktober en loopt tot 31 maart. De zomerstalling start op 1 april en loopt tot 30 september. Voor deze periode geldt een gereduceerd tarief.

Stalling services

Wij bieden uitgebreide services aan tijdens de stallingsperiode. Dit om u zoveel mogelijk te kunnen ontlasten. De services zijn ingedeeld per object. Oftewel voor de boot geldt; de haal- en breng service, motoronderhoud, verfwerkzaamheden, trailer huur, in- en verkoop van uw boot. Voor de camper en camper geldt; accu onderhoud, veiligheidscheck en het poetsen. Voor alle services verwijs ik u graag naar onze website door. Hier kunt u eenvoudig uw wensen doorgeven.

Tot slot

Om alles zo transparant mogelijk te houden hebben wij ervoor gekozen dat u eenvoudig uw prijs voor stalling kan berekenen, winterstalling of flexibele stalling. Het maakt niet uit. Dan weet u van te voren precies waar u aan toe bent. Heeft u verder nog vragen of wilt u graag een rondleiding? Dit kan natuurlijk!

Overdekte stalling Groningen; bootstalling, winterstalling, caravanstalling en camperstalling

Voordelen bij stalling Groningen

  • Uw boot, camper of caravan staat droog en veilig;
  • De gehele loods is verzekerd;
  • Alleen voor u toegankelijk;
  • Vele services;
  • Per maand opzegbaar.

Stalling reserveren?