Vraag een offerte aan voor extra services

U heeft aangegeven dat u graag een offerte wilt voor extra diensten voor uw boot. In dit formulier kunt u per onderdeel aangeven waar u behoefte aan heeft. Vink aub elk onderdeel aan dat u in de offerte wilt hebben en verstuur het daarna. We komen dan zo spoedig mogelijk met een gepast voorstel bij u terug.

 

Offerte aanvraag extra services - boten

1. Antifouling laten aanbrengen

Het is mogelijk om door ons uw onderwaterschip te laten behandelen met antifouling. Afhankelijk van het soort antifouling en de staat van het onderwaterschip, kunnen wij een gepaste offerte uitbrengen.

2. Motor winter/zomer klaar maken

Als extra service bieden wij de mogelijkheid om uw boot winter/zomer klaar te maken. Dat houdt in dat de nodige maatregelen worden genomen tegen bevriezing. Wanneer het soort motor bij ons bekend is, kunnen wij een gerichte prijsopgave maken.

2. Reinigen van buiskappen en dektenten

Wij werken samen met een zeer gerenommeerde partij voor het reinigen van uw buiskap en/of uw dektent. Hiermee verlengt u de levensduur, wordt het vuil er uitgehaald en is de dektent/buiskap weer volledig waterafstotend.

3. Vervanging van defecte accessoires, zoals lijnen, stootwilgen, brandblusser, enz.

Wij beoordelen standaard, samen met u, de staat van uw boot. Eventuele defecten en onderdelen die aan vervanging toe zijn worden hierbij geïnventariseerd. Wel zo veilig als u het nieuwe seizoen weer, met de hele familie, het water op gaat.

Alle voordelen op een rij

  • Uw boot, camper of caravan staat droog en veilig;
  • De gehele loods is verzekerd;
  • Alleen voor u toegankelijk
  • Vele services;
  • Per maand opzegbaar.

Wilt u weten of er nog plek is?