Bootstalling

Prijs berekenen bootstalling*

Afmetingen boot

Opslagmogelijkheden

Extra services

Let op: Na het versturen van uw aanvraag kunt u aangeven voor welke extra services u een offerte wilt ontvangen.

Uw gegevens

*Prijs is puur ter indicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Bootstalling Groningen (23-24 VOL)

Bootstalling in Groningen en nog overdekt ook! Naast liefhebbers zijn wij ervaringsdeskundigen en daarom weten wij precies hoe wij u kunnen ontlasten en ondersteunen. Wij bieden naast de bootstalling in Groningen ook extra services aan, zoals de haal- & brengservice.

Stallingsmogelijkheden

De meeste watersporters zijn in de zomermaanden op het water te vinden. Waardoor zij in die maanden geen behoefte hebben aan stalling, maar dat is natuurlijk niet altijd het geval. Daarom bieden wij flexibele bootstalling aan: per maand, per seizoen of per jaar. Het zomerseizoen loopt van 1-4 t/m 30-09 en het winterseizoen van 1-10 t/m 31-03. Wel zo gemakkelijk! Leuk feitje: bij ons kan dat zowel te water als over de weg en er is plaats voor schepen tot 20 meter.

Gratis trailerstalling bij bootstalling

Wanneer u gebruik maakt van de winterstalling, mag uw trailer het gehele jaar (gratis) bij ons blijven staan. Dus ook wanneer uw boot in het water ligt. Zo bespaart u thuis een hoop ruimte!

Extra services bij bootstalling

Hieronder een opsomming van de bijkomende services, naast de bootstalling:

Indien u niet in de gelegenheid bent om uw boot zelf te halen en/of te brengen dan kunt u gebruik maken van onze haal- & brengservice. Wij halen uw boot op in de haven of haar ligplaats en plaatsen uw boot netjes in onze bootstalling. In het voorjaar leveren wij uw boot weer op de gewenste plaats af. Om een afspraak te maken of de mogelijkheden te bespreken, kunt u het contactformulier gebruiken.

Wij weten uit ervaring hoe onhandig een boottrailer kan zijn. Het is een groot ding dat vaak in de weg staat. Daarom bieden wij gratis trailerstalling aan. Als u gebruik maakt van de winterstalling, geldt dit voor het hele jaar!

U kunt uw onderwaterschip volledig laten afspuiten, om het te ontdoen van aangroei en overtollige vuil. Vervolgens is het mogelijk om verfwerkzaamheden uit te laten voeren aan uw onderwaterschip of alles boven de waterlijn te voorzien van bootwax. Extra informatie opvragen

Uw kunt uw boot door ons winter- en/of zomerklaar laten maken. Dit is een service die wij vaak uitvoeren. Voor sommige (buitenboord) motoren en koelsystemen is het essentieel om deze van een antivries middel te voorzien, zodat deze veilig de winter doorkomt. Vraag ons gerust!

Nadat uw boot is schoongespoten kunnen onze experts uw boot voorzien van de juiste antifouling. Door onze expertise en de juiste inkoopkanalen kunnen wij dit tegen een gereduceerd tarief aanbieden.

Voordat uw boot weer te water gaat, bieden wij u de mogelijkheid om alles boven de waterlijn te voorzien van een speciale bootwax. Deze bootwax wordt speciaal afgestemd op de ondergrond. Hiermee ziet uw boot er weer uit als nieuw! Daarnaast wordt uw boot extra beschermd tegen vuil en uv licht.

Wij werken samen met een zeer gerenommeerde partij voor het reinigen van uw buiskap en/of uw dektent. Hiermee verlengt u de levensduur, wordt het vuil er uitgehaald en is de dektent/buiskap weer volledig waterafstotend.

Wij beoordelen standaard, samen met u, de staat van uw boot. Eventuele defecten en onderdelen die aan vervanging toe zijn worden hierbij geïnventariseerd. Wel zo veilig als u het nieuwe seizoen weer, met de hele familie, het water op gaat.

Door het grote assortiment aan trailers, hebben wij vrijwel altijd een passende trailer voor uw boot. Deze kunt u eenvoudig, tegen een kleine vergoeding, van ons huren. Wanneer u, uw boot bij ons stalt zijn de eerste 2 x gratis.

Voordelen bootstalling:

  • Uw boot staat droog & veilig;
  • Vele extra services;
  • Gratis trailerstalling;
  • Goed bereikbaar;
  • Per maand opzegbaar.