Winterstalling Groningen; voor uw boot, camper of caravan

Overdekte winterstalling in Groningen, zeer geschikt voor uw boot, camper of caravan. Waarom is onze stalling zo geschikt? Één van de voornaamste redenen is de toegankelijkheid van de locatie, daarnaast speelt de ligging en de kwaliteit natuurlijk ook een zeer belangrijke rol. Als laatste zijn wij ons bewust van de prijs. Deze moet voor de winterstalling ook betaalbaar blijven. Wel zo eerlijk!

Toegankelijkheid van de winterstalling?

Doordat onze winterstalling overdekt is, staat uw boot, camper of caravan altijd droog. Het weer heeft hier geen enkele invloed op, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. Tevens is de stalling helemaal afgesloten en dus niet vrij toegankelijk. Dat houdt in dat er nooit mensen, ongevraagd, op het terrein kunnen komen. Daarnaast is altijd één van ons aanwezig tijdens het plaatsen van uw boot, camper of caravan in onze winterstalling. Als laatste is de stalling ook nog uitgerust met een alarm. Dus dat zit wel goed!

De ligging van de winterstalling

Onze winterstalling lig in Groningen en dan ook nog in de stad Groningen. Door onze centrale ligging zijn wij goed zeer goed te bereiken vanuit: Haren, Eelde, Leek, Zuidhorn, Roden, Hoogezand, Zuidlaren, Bedum en natuurlijk Meerstad. Vanuit deze plaatsen kun je onze locatie zowel over de weg als te water bereiken. Dat maakt het ideaal. Daarnaast bieden wij ook nog de haal en breng service aan, waardoor u volledig ontlast wordt.

De kwaliteit

Hoe kun je de kwaliteit, tijdens de winterstalling waarborgen? Ten eerste door er voor zorg te dragen dat uw boot, camper of caravan, volledig is afgesloten van de weersinvloeden van buiten. Daarnaast is de locatie niet vrij toegankelijk en bieden wij een breed scala aan services. Dit alles om u zoveel mogelijk te ontlasten. Maar wat ons écht uniek maakt is de kennis en expertise waar wij over beschikken. Wij zelf zijn liefhebbers en weten daarom als geen ander hoe waardevol een boot, camper of caravan is en hier houden wij natuurlijk rekening mee. Wij zijn er om u te ontlasten, denken mee en stellen ons zo flexibel mogelijk op.

De prijs

Onze prijs is gebaseerd over de eerder genoemde punten. Door de strenge eisen die wij aan onze stalling binden en de hoogstaande kwaliteit zijn wij er ons van bewust dat wij misschien niet de allergoedkoopste zijn, maar dat hoeft ook niet. Wij willen graag een marktconforme prijs kunnen bieden, waarmee wij een langdurige relatie kunnen opbouwen, zonder dat dit ten koste gaat van de exclusiviteit. Dit kunt u natuurlijk zelf het beste beoordelen, dus wees welkom en de koffie staat altijd voor u klaar.

Tot slot

Bij gebruik van onze winterstalling in Groningen heeft u de mogelijkheid om uw trailer, tijdens het seizoen, al gratis bij ons te stallen. Wel zo gemakkelijk!

Voordelen winterstalling Groningen:

  • Uw boot staat droog & veilig;
  • Uitstekend bereikbaar;
  • Vele extra services;
  • Gratis trailerstalling.