Bootstalling Meerstad: Gratis haal- en brengservice!

Gratis service bij bootstalling Meerstad! Wij, van overdekte stallingvinden het belangrijk om iets extra’s te bieden voor onze buren in Meerstad. Dat houdt in; dat wij gratis de boot komen brengen en/of halen, als u gebruik maakt van de bootstalling. Wij maken geen onderscheid in het soort stalling. Dus of het nu om; winterstalling, zomerstalling, jaarstalling of flexibele stalling gaat. Het is een gratis service die wij u bieden!

Waarom gratis?

U denkt misschien, waarom? De voornaamste reden is dat wij het belangrijk vinden dat een ieder de mogelijkheid heeft om zijn boot, tegen een normale prijs,  overdekt te kunnen stallen. Een boot is en blijft een kostbaar bezit en daarom is het van groot belang hier zo zuinig mogelijk mee om te gaan. Tevens zijn wij, voor de inwoners van Meerstad, zowel te water als over de weg goed te bereiken. Het spreekwoord luidt niet voor niets: Beter een goede buur dan een verre vriend!

Extra services

De haal- en breng service is één van de vele services die wij bieden. Dus stel; u heeft motorpech, u wilt uw boot laten schilderen, u heeft een trailer nodig of u wilt advies inwinnen. Wij zijn altijd voor u bereikbaar. Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen bij de in- en verkoop van uw boot. Verder gaan wij, in de nabije toekomst, onze services bij Meerstad verder uitbreiden. U moet dan denken aan het bieden van kraanfaciliteiten bij de start en aan het einde van het seizoen en de verhuur van boten, zoals; sloepjes en poly-valken.

Bootstalling Meerstad

Bootstalling in Meerstad is iets wat steeds belangrijker gaat worden, aangezien de komende jaren de ontwikkelingen in Meerstad niet stil blijven staan. Het wordt een watersport paradijs, waardoor er steeds meer boten komen. Oftewel de vraag naar bootstalling neemt verder toe, maar het aanbod blijft beperkt. Daarom adviseren wij u tijdig uw bootstalling te reserveren.

Tot slot

Tot slot willen wij u er nog op wijzen dat u, naast de gratis haal- en brengservice, ook uw trailer gratis bij ons kan stallen. Dat houdt in dat u nooit meer de trailer bij huis hebt staan. Wel zo gemakkelijk!

Voordelen bootstalling Meerstad:

  • Uw boot staat droog & veilig;
  • Gratis haal- en breng service;
  • Uitstekend bereikbaar;
  • Vele extra services;
  • Gratis trailerstalling.