Services van overdektestalling

Overdekte stalling biedt verschillende services aan. De services worden zowel uitgevoerd door ons als door zorgvuldig uitgekozen partners die in staat zijn om specialistisch werk te leveren. Op deze manier kunnen wij hoogstaande kwaliteit leveren voor een scherpe prijs. Wel zo eerlijk! Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden hebben wij ervoor gekozen om de services onder te verdelen in: algemeen, boten en campers/caravans. Stel er staat een bepaalde service niet tussen, neem dan even contact met ons op. Samen komen wij er zeker uit.

Algemeen

Met flexibele bootstalling wordt bedoeld dat u naast de standaard stallingsperiode (winterstalling, zomerstalling of een jaarplek) ook kunt kiezen voor een zelfgekozen periode. Houd er rekening mee dat wij een opzegtermijn van 1 maand hanteren. Bereken uw prijs voor flexibele bootstalling, camperstalling of caravanstalling.
De winterstalling loopt van 1 oktober t/m 31 maart en bestaat uit een periode van 6 maanden. Tijdens de winterstalling is het niet mogelijk om tussentijds uw object uit de opslag te halen.
De zomerstalling loopt van 1 april t/m 30 september. Voor deze periode geldt een gereduceerd tarief en is het mogelijk om uw boot, caravan of camper tussentijds uit de opslag te halen.
De jaarstalling loopt of vanaf 1 april of vanaf 1 oktober. De tussenliggende periode wordt dan opgevangen middels flexibele stalling. Standaard zitten 5 haal en breng momenten bij de huurprijs inbegrepen. Wilt u vaker uw object uit de opslag halen, dan rekenen wij hier een kleine vergoeding voor.

Boot

Indien u niet in de gelegenheid bent om uw boot zelf te halen en/of te brengen dan kunt u gebruik maken van onze haal- & brengservice. Wij halen uw boot op in de haven of haar ligplaats en plaatsen uw boot netjes in onze bootstalling. In het voorjaar leveren wij uw boot weer op de gewenste plaats af. Om een afspraak te maken of de mogelijkheden te bespreken, kunt u het contactformulier gebruiken.
Wij weten uit ervaring hoe onhandig een boottrailer kan zijn. Het is een groot ding dat vaak in de weg staat. Daarom bieden wij gratis trailerstalling aan, bij gebruik van de winterstalling! Dat houdt dus in dat wanneer uw boot weer in het water ligt u de trailer gratis bij ons kan stallen. Wanneer u tijdens het seizoen gebruik wenst te maken van uw trailer dan kunt u dit, middels het contractformulier, kenbaar maken. Wij rekenen een kleine vergoeding voor het klaar zetten en opbergen van de trailer. 
U kunt uw onderwaterschip volledig laten schoonspuiten, om het te ontdoen van aangroei en overtollige vuil. Deze service bieden wij alleen aan wanneer uw boot bij ons aan uit het water wordt gehaald. Gebeurt dit op locatie dan besteden wij dit bij de desbetreffende haven uit. Vervolgens is het mogelijk om verfwerkzaamheden uit te laten voeren aan uw onderwaterschip of alles boven de waterlijn te voorzien van bootwax.
Nadat uw boot is schoongespoten kunnen onze experts uw boot voorzien van de juiste antifouling. Door onze expertise en de juiste inkoopkanalen kunnen wij dit tegen gereduceerd tarief aanbieden. De kwaliteit van de bestaande antifouling is bepalend voor de hoeveelheid werk. De calculator gaat uit van het aanbrengen van een nieuwe laag. Oftewel het eerst verwijderen van alle bestaande lagen is niet bij de prijs inbegrepen.
Voordat uw boot weer te water gaat, bieden wij u de mogelijkheid om alles boven de waterlijn te voorzien van een speciale bootwax. Deze bootwax wordt speciaal afgestemd op de ondergrond. Hiermee ziet uw boot er weer uit als nieuw! Daarnaast wordt uw boot extra beschermd tegen vuil en uv licht.
Uw kunt uw boot door ons winter- en/of zomerklaar laten maken. Dit is een service die wij vaak uitvoeren. Voor sommige (buitenboord) motoren en koelsystemen is het essentieel om deze van een antivries middel te voorzien, zodat deze veilig de winter doorkomt. Vraag ons gerust!
Wij werken samen met een zeer gerenommeerde partij voor het reinigen van uw buiskap en/of uw dektent. Hiermee verlengt u de levensduur, wordt het vuil er uitgehaald en is de dektent/buiskap weer volledig waterafstotend.
Wij beoordelen standaard, samen met u, de staat van uw boot. Eventuele defecten en onderdelen die aan vervanging toe zijn worden hierbij geïnventariseerd. Wel zo veilig als u het nieuwe seizoen weer, met de hele familie, het water op gaat.
Door het grote assortiment aan trailers, hebben wij vrijwel altijd een passende trailer voor uw boot. Deze kunt u eenvoudig, tegen een kleine vergoeding, van ons huren. Wanneer u, uw boot in de winter bij ons stalt zijn de eerste 2 x gratis.

Caravan/Camper

Indien u niet in de gelegenheid bent om uw camper of caravan zelf te halen en/of te brengen dan kunt u gebruik maken van onze haal- & brengservice. Wij halen uw camper of caravan op bij uw huis of bij uw staplaats en brengen hem naar onze stalling. In het voorjaar leveren wij uw camper of caravan weer op de gewenste plaats af. Om een afspraak te maken of de mogelijkheden te bespreken, kunt u het contactformulier gebruiken.
Voordat uw camper of caravan weer de stalling verlaat, bieden wij u de mogelijkheid om de buitenzijde te voorzien van een speciale wax. Deze wax wordt speciaal afgestemd op de ondergrond. Hiermee ziet uw camper of caravan er weer uit als nieuw! Daarnaast wordt uw camper of caravan extra beschermd tegen vuil en uv licht.
Voordat uw camper of caravan weer de stalling verlaat, bieden wij u de mogelijkheid om naast de buitenzijde ook de binnenzijde schoon te maken. De werkzaamheden bestaan dan uit het stofzuigen/dweilen en het afnemen van alle oppervlaktes.
Voordat u weer met u camper of caravan de weg op gaat, bieden wij u de mogelijkheid dat wij een veiligheidscheck doen. Deze bestaat uit een tiental punten die worden gecontroleerd. U moet dan bijvoorbeeld denken aan; bandenprofiel, bandendruk, verlichting, loszittende delen, enz. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de aanwezigheid van blussers, blusdekens, gasmelders, verbanddoos en blusdeken

Weetjes

Bootstalling Groningen

Alle voordelen op een rij

  • Uw boot, camper of caravan staat droog en veilig;
  • De gehele loods is verzekerd;
  • Alleen voor u toegankelijk;
  • Vele services;
  • Per maand opzegbaar.

Wilt u weten of er nog plek is?