Caravanstalling Groningen vanaf €425,- (Vol 23/24)

Overdekte caravanstalling, in de stad Groningen, waarbij u zelf de periode van stallen bepaalt. Wel zo gemakkelijk! Of het nu om caravanstalling, camperstalling of bootstalling gaat, elke eigenaar is een liefhebber en zuinig op zijn bezit. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk om hier rekening mee te houden. Onderscheid wordt er niet gemaakt. Oftewel alles en iedereen is voor ons even belangrijk en dus ook even welkom.

Veiligheid en voorwaarden caravanstalling

Wij hebben één ding zeer hoog in het vaandel staan en dat is veiligheid. Zowel de veiligheid van de loods, als de veiligheid van uw caravan en de veiligheid van u als  eigenaar. Om dit te waarborgen hebben wij een aantal voorwaarden opgesteld. Ten eerste is het belangrijk dat het stallen van uw caravan altijd onder supervisie van één van onze medewerkers wordt gedaan. Ten tweede is de loods alleen toegankelijk onder toezicht van één van onze medewerkers. Voor de overige voorwaarden verwijzen wij u graag naar onze algemene voorwaarden.

Flexibiliteit

De wensen bij stalling van een caravan kunnen per eigenaar verschillen. De één heeft behoefte aan stalling in de winter. De ander wil graag het hele jaar door de caravan stallen en, wanneer het kan, er op uittrekken. Om zo goed mogelijk aan deze verschillende vragen te voldoen heeft overdekte stalling gekozen voor flexibele caravanstalling. Kiest u voor een jaarstalling dan kunt u, uw caravan altijd 5 keer per jaar gratis ophalen en brengen.

Services

Naast de flexibele manier van stallen bieden wij ook nog extra services aan. Deze services zijn op aanvraag. Hierbij kun u denken aan het poetsen van uw caravan, het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en/of het controleren van de caravan op de veiligheid (zoals bandenprofiel, verlichting, enz.)

Voordelen caravanstalling:

  • Caravan staat droog & veilig;
  • De gehele loods is verzekerd;
  • Alleen voor u toegankelijk;
  • Vele services;
  • Per maand opzegbaar.