Camperstalling Groningen vanaf € 425,- (Vol 23-24)

Camperstalling in een overdekte loods, in de stad Groningen en nog flexibel ook. Of het nu om een camper, een caravan of een boot gaat elke eigenaar is zuinig op zijn goed. Wij weten dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om hier op een verantwoorde manier mee om te gaan. Naast camperstalling bieden wij ook bootstalling en caravanstalling.

Veiligheid en voorwaarden camperstalling

Natuurlijk kunt u verwachten dat de loods alleen toegankelijk is voor degene die een camper, caravan of boot bij ons heeft gestald. Dit gebeurt altijd onder supervisie van één van onze medewerkers om de veiligheid, voor u en de mede stallers, te garanderen. Daarnaast hebben wij, middels de juiste verzekering, het stallingsrisico geminimaliseerd. Als camper bezitter is het ook belangrijk dat u zelf over de nodige verzekeringen beschikt. Voorwaarden voor stalling kunt u vinden op overdektestalling.nl.

Flexibiliteit

Wij zijn ons ervan bewust dat het, bij het stallen van een camper, vaak niet om specifieke winterstalling of zomerstalling gaat. U wilt uw camper gebruiken wanneer u dat wilt. Een weekendje weg? Of een lange reis? De gewenste periode kan natuurlijk verschillen. Om het zo eenvoudig mogelijk te houden kunt u in de calculator aangeven wat bij u past. Jaarstalling, een bepaalde periode of per maand.

Halen en brengen

De flexibiliteit van de camperstalling zit niet alleen in de stallingsperiode, maar natuurlijk ook in de openingstijden van de loods. Zo kunt u eenvoudig en flexibel uw camper ophalen en terugbrengen. Om de veiligheid te waarborgen en zo goed mogelijk aan uw vraag te voldoen is het voor ons belangrijk om 48 uur van tevoren te weten wanneer u, uw camper wilt ophalen of terugbrengen. Wanneer u gebruik maakt van een jaarplaats. krijgt u automatisch het recht om uw camper 5 keer gratis op te halen en terug te brengen. Wilt u vaker uw camper uit de stalling halen? Geen probleem, maar hiervoor rekenen wij wel een kleine vergoeding.

Voordelen camperstalling:

  • Camper staat droog & veilig;
  • De gehele loods is verzekerd;
  • Alleen voor u toegankelijk;
  • Vele services;
  • Per maand opzegbaar.